Dart

Introduktion:
Dart,
er et pilespil, der er fast tilbehør på engelske pubber. Dog har spillet de seneste år udviklet sig meget, og i dag er dart også blevet en anderkendt sport rundt i verden,

Hyggeligt holdspil:
Hver onsdag kl. 11.00

I spillet går det ud på – ved hjælp af dartpile – på færrest mulige forsøg at spille sig fra 501 points ned til præcis 0 point.

Der skal afsluttes med en Double eller Rød Bull.

Dette gøres ved at ramme en dartskive, fra hvilken kasteren skal være placeret i en afstand af 2,37 m. Skiven skal placeres på en lodret væg sådan, at bull, som er skivens centrum, er 173 centimeter over gulvet. Hver spiller har tre pile pr. runde.

Dart Regler:
Mickey Mouse
Spillerne skal for hvert af felterne 15, 16, 17, 18, 19, 20, double, triple og bull ramme 3 gange for at åbne feltet for scoring af points. Når alle spillere har ramt feltet 3 gange er feltet lukket og der kan ikke scores yderligere i dette felt. Vinderen er den spiller, der har flest points når alle felter er lukket eller har flest points og selv lukket alle felter.

501
Hvis man spiller fra 501 er den hurtigst mulige lukning 9 darts, hvilket betragtes som noget af det sværeste i sporten. Der skal afsluttes med en Double eller Rød Bull.

Du skal være medlem af Foreningen Skibhuscentret for at deltage.

Efter spillet, samles vi til en kop kaffe eller the, eventuelt med et stykke brød til.

Instruktør:
Ulla