Mandehørm

                  – med lommekniv og lommelærke

Ny mandeklub i Skibhuscentret

I projektet mellem Odense Kommune og Røde Kors er et nyt klubtilbud for mænd i frivillighuset ’Skibhuscentret’ på Skibhusvej. Centret har før udbudt aktiviteter særligt målrettet mændene, men kvinderne har alligevel haft det med at hægte sig på.
Det laver centret nu om på.

”Vi har i en periode arbejdet med at starte en mandeklub for pensionister. Den nye klub har fokus på mænd og mænds interesser, og vi håber at få skab et netværk, hvor nye kammeratskaber kan opstå,” lyder det fra Jens Arne Petersen, der er formand i Skibhuscentret.

Aktiviteter med mandehørm

Skibhuscentret er i denne tid i fuld gang med at etablere den nye mandeklub og tænker kreativt, hvad aktiviteter angår.

”Pensionister i dag stiller større krav til aktiviteter og indhold i fællesskaber end tidligere, så banko er altså ikke nok. Og når det nu er en mandeklub, ja så skal vi da grille, på fisketur, spille kort og have ølsmagning. Lommekniven og lommelærken skal findes frem,” siger Jens Arne med et glimt i øjet og fortsætter: ”Det vigtigste for klubben er dog, at man får friheden til bare at være mand med alt, hvad det indebærer af frække vittigheder, humor og en bramfri tone. Vi stræber efter at lave en mandeklub, som giver medlemmerne en følelse af fællesskab og noget at glæde sig til,” siger Jens Arne.

Vær med i Skibhuscentrets mandeklub

Hvis du har lyst til at være med i den nye mandeklub i Skibhuscentret, eller hvis du har gode idéer til, hvad en mandeklub kan indeholde af aktiviteter, kan du kontakte formand Jens Arne Petersen:  Telefon: 60 66 06 70.
E-mail: mail@skibhuscentret.dk

Folder Mandehørm